Productiebedrijf Hollandse worsten

Mastenbroek Vleeswaren houdt zich al ruim 35 jaar bezig met de productie van verschillende soorten vleeswaren en worstsoorten. Al vanaf het begin staan de kwaliteit en puurheid van onze producten voorop. Dit is goed terug te vinden in de geur en de smaak van onze worsten. Naast de van oudsher vleeswaren en worstsoorten is in het begin van de jaren ´90 ons productiebedrijf Hollandse worsten gaan produceren. Deze worden met liefde en op ambachtelijk manier gemaakt.

Assortiment

Ons productiebedrijf maakt naast de Hollandse worsten zoals rookworst, knakworst, leverworst en braadworst onder andere ook rookspek, Zeeuws spek, Brabantse metworst en verschillende specialiteiten. De producten variëren van samenstelling en bereidingswijze. Zo kunt u bijvoorbeeld onze rookworst van varkensvlees of van rundvlees bestellen. Maar ook kunnen wij deze gegaard of vers leveren en zijn ze zowel grof als fijn van structuur. U merkt al dat wij flexibel zijn en daarbij zorgen we voor een heerlijke oer-Hollandse smaakbeleving.

Interesse?

Hebt u vragen over ons productiebedrijf van Hollandse worsten of wilt u graag meer informatie over onze andere producten? Neem dan contact met ons op via onderstaand email adres of telefoonnummer, wij staan u graag te woord!
info@mastenbroek-vleeswaren.nl of: 0578 - 614 944.

Bekijk voor meer informatie ook eens ons uitgebreide assortiment.

Contact met ons?

Mastenbroek Vleeswaren vof

Hammerstraat 30

8161PH

Epe - Nederland

telefoon: 0578 - 614 944

fax: 0578 - 613 351

Meer informatie over onze producten vindt u op de volgende pagina's: Productiebedrijf Hollandse worsten - Groothandel kwaliteit vleeswaren - Ambachtelijke rookworst leverancier - Verse rookworst - Beste rookworst - Lekkerste rookworst - Ambachtelijke braadworst - Ambachtelijke knakworst - Vleeswarenfabriek - Ambachtelijke grillworst.